Domaniç Belediyesi tarafından bu yıl 663.’sü düzenlenen Domaniç Yağlı Pehlivan Güreşleri’nde Başpehlivan Hüseyin GÜMÜŞALAN oldu.
Ebe Hatun Çamlığı Er Meydanı’nda baş, başaltı, büyük orta, küçük orta, deste büyük, deste küçük, tozkoparan ve minikler kategorilerinde müsabakalar yapıldı. Yaklaşık 400 güreşçinin katıldığı etkinlikte Güreş Ağalığını ilçemiz esnaflarından İsmail AKGÜNEŞ kazandı.
Başpehlivanlık finalinde Cengizhan ŞİMŞEK ile karşılaşan Hüseyin GÜMÜŞALAN birinci, Cengizhan ŞİMŞEK ikinciliği, Faruk AKKOYUN ve Semih TURGUT ise üçüncülüğü paylaştı.
Baş altı kategorisinde ise Tolga TURAN birinci, Emre GÜRBÜZ ikinci ve Kerem KAHYA ile Bekir Can ÖZTURGUT üçüncü oldu.
#Domaniçİçin