Eğitim Gönüllüsü Annelerinin Adına Domaniç’in Çocuklarına Işık Oluyorlar

İlçemiz halkından Necmettin Dinç’in eşi Asuman Çetin Dinç ve Levent Çetin kardeşler, eğitim gönüllüsü anneleri adına Domaniç Belediyesi Çocuk Kulübü’ne destek sağladı. Belediye Başkanı Engin Uysal, bu katkının çocukların geleceğine yapılan en değerli yatırım olduğunu belirtti.
DOMANİÇ’TE EĞİTİM İÇİN ÖRNEK DESTEK
Domaniç ilçesinde eğitim gönüllüsü Asuman Çetin Dinç ve Levent Çetin kardeşler, anneleri adına Domaniç Belediyesi Çocuk Kulübü’ne önemli bir destek sağladı. Eğitim alanında uzun yıllardır gönüllü çalışmalar yürüten Çetin kardeşler, annelerinin adını yaşatmak ve çocukların eğitimine katkıda bulunmak amacıyla bu anlamlı desteği gerçekleştirdi.
ÇOCUKLARIN GELECEĞİNE YATIRIM
Domaniç Belediye Başkanı Engin Uysal, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Ailemizin bu anlamlı katkısı, çocuklarımızın geleceğine yapılan en değerli yatırımdır. Onların eğitimine katkıda bulunmak hepimizin ortak sorumluluğu. Bu tür desteklerin artarak devam etmesini temenni ediyorum” dedi.
Ailenin sağladığı destek sayesinde Çocuk Kulübü’nde yeni eğitim materyalleri ve aktiviteler hayata geçirilecek. Bu katkı, kulüpte eğitim gören çocukların daha kaliteli ve verimli zaman geçirmelerine olanak sağlayacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir