VALİMİZ AHMET HAMDİ NAYİR İLÇEMİZDE YEREL YÖNETİCİLERLE BULUŞTU

Kütahya Valisi Ahmet Hamdi NAYİR başkanlığında İlçemizde Değerlendirme Toplantısını Kaymakamımız Bünyamin KARALOĞLU,Belediye Başkanımız Sahvet ERTÜRK, 39 Köy ve Mahalle Muhtarları, Kurum Amirleri , Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri ile HAYMEANA MESLEK YÜKSEK OKULU Toplantı Salonunda yaptı.
Sayın Valimiz Toplantıda Muhtarlara tek tek söz vererek, muhtarların seçilmiş olduğu köy ve mahallesindeki sorunlarını dinledi. Çözümleri noktasında toplantıda hazır bulunan Kurumların İl Müdürlerine ve ilçe Müdürlerine gecikmeden çözülmesi talimat verdi. Sayın Valimiz Ahmet Hamdi NAYİR toplantıda Hizmet Alan ile Hizmet Veren Birbirini Tanımalı ve Görüşemiyorum Mazeretini kabul etmiyorum, dedi. Haymeana sadece Domaniç’in değil, Kütahya’nın değil Türk Toplumunun Bir değeridir ve gereken önemi gösteriyoruz ve göstermeye devam edeceğiz dedi. Sayın Valimiz biz devlet tarafından atanmış kişiler olarak veya sizin seçtiği yerel yönetim görevlileri olarak yürüttüğümüz faaliyetlerin temel amacı insanımızın ihtiyaç duyduğu başta emniyet, asayiş olmak üzere ,eğitim, altyapı, kültür ve turizm gibi her alanda ihtiyaçları tespit edip onları gidermeye çalışmak dedi.