Domaniç Belediyesi’nden Gençlere Eğitim Desteği: LGS Kursu Başlıyor

Domaniç Belediyesi Cemal Aydın Özel Çocuk Kulübü, 7. ve 8. sınıf öğrencilerine yönelik Liselere Geçiş Sınavı (LGS) hazırlık kursu açıyor. Kayıtlar, 9 Ağustos 2024 Cuma günü mesai bitimine kadar belediyenin hizmet binasında devam edecek.
REHBERLİK VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ DE SAĞLANACAK
Kontenjanla sınırlı olan kurs, öğrencilerin LGS’ye daha iyi hazırlanabilmeleri için titizlikle planlandı. Cemal Aydın Özel Çocuk Kulübü, sadece eğitim değil, aynı zamanda çocukların sosyal, fiziksel ve zihinsel gelişimlerine katkıda bulunacak çeşitli etkinlikler ve programlar da sunuyor. Kulüp, ayrıca ailelere destek hizmetleri sunarak, çocukların günlük yaşamda karşılaştıkları zorluklarla başa çıkmalarına yardımcı olacak rehberlik ve danışmanlık hizmetleri de sağlıyor.
ÇOCUKLARIN GELECEĞİNE YATIRIM
Domaniç Belediye Başkanı Engin Uysal, kulübün açılışının topluluk için büyük bir sevinç ve umut kaynağı olduğunu belirterek, “Birçok aile bu yeni imkanlardan yararlanmayı dört gözle bekliyor,” dedi. Bu girişim, ilçede eğitim kalitesinin artmasına katkı sağlayarak çocukların geleceğine yatırım yapmayı hedefliyor.
Bu kurs, öğrencilerin sadece akademik başarılarını değil, aynı zamanda sosyal becerilerini de geliştirmeyi amaçlıyor.