Kütahya’da Bir İlk: Domaniç Belediyesinden Özel Çocuk Kulübü ve LGS Kursu

Domaniç Belediyesi, Kütahya’da bir ilki gerçekleştirerek Domaniç Cemal Aydın Özel Çocuk Kulübü’nü kurdu ve ilçedeki yedinci ve sekizinci sınıf öğrencilerine yönelik LGS kursu açıyor. Profesyonel eğitimciler ve son sistem programlarla öğrenciler sınava hazırlanacak.
Domaniç Belediye Başkanı Engin Uysal, konu hakkında yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Domaniç Belediyesi olarak çocuklarımızın eğitimine katkı sağlamak ve onların geleceğine yön vermek amacıyla bu projeyi hayata geçiriyoruz. Cemal Aydın Özel Çocuk Kulübü, öğrencilerimize modern ve etkili eğitim olanakları sunarak, LGS sınavında başarılı olmaları için gereken tüm desteği sağlayacak. Profesyonel eğitimcilerimiz ve güncel eğitim programlarımızla öğrencilerimizi en iyi şekilde hazırlamayı hedefliyoruz. Bu proje, Domaniç’in eğitim alanındaki gelişimine büyük bir katkı sağlayacaktır.”
Uysal, bu tür projelerin devam edeceğini ve eğitimde fırsat eşitliği yaratmak adına ellerinden geleni yapacaklarını da sözlerine ekledi. Domaniç’te eğitim alanında yapılan bu yenilikçi adım, öğrenciler ve veliler tarafından heyecanla bekliyor.
Domaniç Cemal Aydın Özel Çocuk Kulübü’nün açılmasıyla birlikte, ilçedeki yedinci ve sekizinci sınıf öğrencileri, LGS sınavına daha donanımlı ve hazırlıklı bir şekilde girebilecekler. Belediye Başkanı Engin Uysal, tüm öğrencileri bu fırsatı değerlendirmeye davet ederken, eğitimde başarıya giden yolda her zaman yanlarında olacaklarını belirtti.