10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü münasebetiyle Atatürk anıtında çelenk sunma töreni gerçekleştirildi

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 83. yıldönümü programı kapsamında, Atatürk Anıtı’na Çelenk sunma töreni yapıldı.

Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 83. Yıldönümü Anma Programı kapsamında; Domaniç İlçe Kaymakamımız Sayın Muhammet Enes İpek, Belediye Başkanımız Sahvet Ertürk, Çukurca Belediye Başkanımız Emin Taşgın, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri ve vatandaşların katılımıyla Atatürk Anıtı’na Çelenklerin sunulmasının ardından saat 09:05’te Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün anısına 2 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından tören bayrakların yarıya indirilmesi ile sona erdi.