15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜNÜN 7. YILINDA ANMA ETKİNLİKLERİ YAPILDI

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik gününün 7. yılında Domaniç Belediye meydanında yapıldı. Etkinliğe vatandaşlar ellerinde Türk bayraklarıyla katıldı.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü programı, Kaymakamımız Muhammed Furkan Okumuş, Belediye Başkanımız Sahvet Ertürk, Çukurca Belediye Başkanı Emin Taşgın, siyasi parti temsilcileri, daire amirleri, muhtarlar ve vatandaşların katılımıyla Demokrasi ve Milli Birlik yürüyüşü gerçekleştirildi. Domaniç Belediyemiz tarafından katılımcılara ikramda bulunup vatandaşlara Türk Bayrağı dağıtıldı.

Saygı duruşu, İstiklal Marşı ve Sala okunması ile başlayan program, Kuran’ı Kerim okunması ve dua ile devam etti. Kaymakamımız Muhammed Furkan Okumuş, Belediye Başkanımız Sahvet Ertürk’ün Konuşmaların ardından şiirler okundu, ront gösterisi, sinevizyon ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın halka hitabı ile devam ediyor.