49 çiftimizin mutluluklarına şahit olduk

Domaniç Belediye Başkanlığımız, Evlendirme memurluğu tarafından bir yıl boyunca toplam 49 çiftin evlenme akdi gerçekleştirildi.

Hayatlarını birleştiren çiftlere mutluluk, sağlık ve huzur içinde bir ömür dileyen Belediye Başkanımız Sahvet Ertürk, “Belediyemiz Evlendirme Memurluğunda 2021 yılında belediyemize evlenme başvurusu yapan 49 çiftimizin evlenme akdi gerçekleştirildi.

Uzun yıllar evliliğini sürdüren çiftlere herkes gıptayla bakar. Herhangi bir habere konu olan yaşlı çiftler için, söz gelimi, “bir yastıkta kırk yıl” veya “yarım asırlık yuva” benzeri tanımlamalar yapılır. Bu vesile ile tüm çiftlerimize, tüm vatandaşlarımıza umutlu, sağlıklı nice kırk yıllar dilerim. Tüm çiftlerimiz ‘bir yastıkta kocasın’ inşallah” dedi.