Başkan Ertürk, ‘26 Haziran’da tüm randevularınızı iptal edin’

Domaniç Belediye Başkanlığımızın organizasyonuyla 2022 yılında gerçekleştirilecek olan 661’inci Tarihi Domaniç Yağlı Pehlivan Güreşleri’nin tarihi belli oldu. Domaniç Belediyesi’nin aldığı karar doğrultusunda 661’inci Tarihi Domaniç Yağlı Pehlivan Güreşleri 26 Haziran 2022 Pazar günü düzenlenecek.

Ebe Çamlığı Er Meydanı 661’inci kez 26 Haziran 2022 Pazar günü baş, başaltı, büyük orta, küçük orta, deste büyük, deste küçük, tozkoparan ve minikler kategorilerini ağırlayacak.

Tarihi Domaniç Yağlı Pehlivan Güreşleri dünyanın en eski güreş organizasyonlarından birisi olduğunu belirten Domaniç Belediye Başkanımız Sahvet Ertürk, “Selçuklu Sultanı Alaaddin Keykubad’ın Kayı Beyi Ertuğrul Gazi’ye Domaniç’i yurt olarak vermesinin ardından Kayı Boyu Alpleri’nin bu topraklar üzerinde yani Ebe Hatun Çamlığına güreş tuttukları herkes tarafından bilinmektedir ki bu yüzden de güreşlerimiz tarihidir. Güreşlerimizi her yıl bir üst geliştirerek yapmaya çaba sarf ediyoruz. Tarihi Güreşlerimizi geçtiğimiz iki yıl önce Pandemi dolayısıyla yapamamıştık.

Bu tarihlerde plan yapmayın!

Domaniç Belediye Başkanlığımızın organizasyonuyla 2022 yılında gerçekleştirilecek olan 661’inci Tarihi Domaniç Yağlı Pehlivan Güreşleri 26 Haziran 2022 Pazar günü gerçekleştirilecek. Güreşlerimize tüm vatandaşlarımızı desteklemeye bekliyoruz. 26 Haziran’da tüm randevularınızı iptal edin. Çünkü 26 Haziran’da Ebe Hatun Çamlığı Er Meydanı Er’ler ile dolacak” dedi.