Başkan Ertürk Dünya Kadınlar gününde 500 karanfil dağıttı

Domaniç Belediye Başkanı Sahvet Ertürk ’8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ vesilesiyle ilçe pazarında kadınlara karanfil dağıttı.

Domaniç Belediye Başkanı Sahvet Ertürk, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle sabah saatlerinde kamu ve kurumlarda çalışan kadın personellerine, ilçe pazarını gezerek pazara gelen kadınlara, esnaflık yapan kadın çalışanlara günün anlam ve önemi nedeniyle karanfil hediye etti.

Kadınların hayatın her alanında yer alması gerektiğine belirten Ertürk, “Kadınlar okumalı ve bir yerlere gelmeli ki hem daha iyi çocuklar yetiştirsinler hem de toplumsal yaşamda bir statü sahibi olsunlar. Kadın personellerimiz gerçekten çalışkanlıklarıyla, özverileriyle bizim için çok değerlidir.
Kadınlar toplumumuzun mimarlarıdır, bir toplumun gelişmesi, değişmesi ve aile yapısı tamamen kadına bağlıdır. Ne yaparsak yapalım asla onların hakkını ödeyemeyiz.
İlçemizde türbesi bulunan Devlet Ana Hayme Anamız gibi nice cesur kadınlarımızın sizlere örnek olması temennisiyle, 8 Mart Dünya Kadınlar gününüz kutlu olsun” dedi.