Başkan Ertürk, ‘Ekiplerimiz yangınlara müdahale haricinde bir cankurtan vazifesi de gösterdiler’

Domaniç Belediyesi İtfaiye ekiplerimiz ilçe genelinde 2021 yılında 34 adet yangına müdahale etti.

Domaniç Belediyesi itfaiye ekipleri 2 itfaiye ve 1 tam teşekküllü Kurtarma Aracı ile 2021 yılında Bina yangını, Baca tutuşması, Arazi yangını, Araç yangını ve Diğer yangınlar olmak üzere olmak üzere toplam 34 adet yangına ve 14 trafik kazasına müdahale etti.

Yangınlarda canını dişine takarak olaylara anında müdahale eden ekiplere teşekkür ederek sözlerine başlayan Domaniç Belediye Başkanımız Sahvet Ertürk, “İtfaiye ekiplerimiz, yangınlara müdahale etmek ve söndürmek görevleri haricinde her türlü kaza, çökme, patlama, mahsur kalma ve benzeri durumlarda teknik kurtarma gerektiren olaylara müdahale edebilecek durumdadırlar.

Canla başla mücadele ediyoruz

Gerek ekipçe, gerek bütün koordinasyon olarak elimizden gelenin en iyisini yaparak vatandaşlarımıza en iyi şekilde yardımcı olmaya çalışıyoruz. Tabiî ki bu tür durumlar hepimizin kanayan yarası gönül ister ki bu tür durumlarla karşılaşmayalım fakat bazı tedbirsizlikler sonucu yangınlarla karşılaşabiliyoruz. Bu sebeple ekiplerimiz canla başla ve anında müdahale edecek durumdadırlar. Bu yıl içerisinde ekiplerimiz toplam 34 adet yangına ve ayrıca 14 trafik kazalarına müdahale etti. İnşallah bu tür olaylara karşılaşmamak ümidiyle tüm vatandaşlarımıza sağlık ve mutlu bir yıl diliyorum” dedi.