Başkan Ertürk, ‘Vatandaşların taleplerini yerine getirmeye devam ediyoruz’

İlçemiz Karşıyaka Mahallesinde bulunan Mezarlıkta, vatandaşlar tarafından talep edilen tuvalet ve abdesthane tamamlandı.
Domaniç Belediyesi tarafından Karşıyaka Mezarlığında bulunan bekleme kulübesi yeniden tadilatı yapılarak vatandaşların hizmetine de sunuldu. Bekleme kulübesinin yanına ayrıca vatandaşların özellikle talepte bulunduğu tuvalet ve abdesthane yapıldı.
Konu ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Sahvet Ertürk, “Belediyemiz, Domaniç’in sorunlarını ve vatandaşların ihtiyaçlarını, taleplerini çözüme kavuşturmak için mesai harcıyor. Vatandaşlarımızın bizlerden Mezarlık için talepte bulunmuşlardı. Bu talepleri yerine getirdik. Bekleme kulübemizin tadilatının yanında tuvalet ve abdesthanemizi yaptık. Bugün sağ olsun Karşıyaka Muhtarımız Güven Karaduman bizleri kırmadı son rötuşlarını da tamamladı” dedi.