Başkan Ertürk’ten Halk Eğitime Dikiş Makinesi Desteği

Domaniç Belediyesi eğitim ve üretime destek kapsamında Domaniç Halk Eğitim Merkezi için temin ettiği yeni dikiş makineleri, Overlok makineleri ve sanayi tipi ütüleri kurs merkezine teslim etti. Domaniç Belediye Başkanı Sahvet Ertürk ve Başkan Yardımcısı Şuayp Çakır makine ve ekipmanların tesliminden sonra Halk Eğitim Merkezinde ziyaretlerde bulundu.

Başkan Sahvet Ertürk, burada yaptığı açıklamasından, “Belediyemiz olarak hem eğitime hem de üretime elimizden geldiğince destek oluyoruz. Olmaya da devam edeceğiz. Kursiyerlerimiz gerçekten birkaç yıldır harika işler çıkartıyorlar. Bu el işçiliklerini görmemek mümkün değil. Kursiyerlerimiz ve hocalarımız bizlerden talepte bulundular. Overlok makinesi, sanayi tipi ütü ve dikiş makinesi istediler bizde Belediyemizin bütçesi dahilinde kendilerine destek olduk. Toplumların kalkınmasının temeli üretmektir. Halk eğitim merkezimize gelen vatandaşlarımızın sayısı da artsın istiyoruz ve üretimi destekliyoruz. Halkımıza her alanda destek olmalıyız. Belediyeciliğin görevi budur. Halk Eğitim Merkezimize ve kursiyerlerimize hayırlı olsun. Domaniç için canla başla, Herkes için, herkese göre belediyecilik anlayışı ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.