BELEDİYE BAŞKANI SAHVET ERTÜRK, ‘ANNELER GÜNÜ’NÜ KUTLADI.

Domaniç Belediye Başkanı Sahvet Ertürk Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, tüm annelerin Anneler Günü’nü kutladı. Evlatlarını canından ve ruhundan bir parça olarak gören ve tüm hayatını çocuklarının daha iyi olması için karşılık beklemeden harcayan en kutsal varlıkların anneler olduğunu belirten Başkan Ertürk, “Annelerimiz hoşgörünün, fedakarlığın, şefkat ve merhametin adıdır” dedi. Annelik duygusunun, tüm canlıların nefes alması kadar evrensel bir değer olduğuna dikkati çeken Başkan Ertürk, “Peygamber Efendimizin ‘Cennet, annelerin ayakları altındadır’ hadis-i şerifiyle payelendirdiği anne sevgisi dünyadaki en değerli sevgidir” diye ifade etti. Bu özel günde ecdadımızın annesi olan, Hayme Ana’yı türbesinde ziyaret etti.

Türk milletinin en zor zamanlarında yaşanan nice kahramanlık destanlarında fedakar ve cefakar anneler ile onların yetiştirdiği kahraman evlatların izi olduğunu vurgulayan Başkan Ertürk, “Bu müstesna günde, yıllarca bakıp büyüttüğü, üzerine titrediği evlatlarını kutsal vatanımız için toprağa veren tüm şehit annelerinin ellerinden öpüyor, her birine minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Onları sadece evlatlarından uzak kaldığı bu özel günde değil her gün hatırlayıp yanlarında olalım” dedi.