BELEDİYE BAŞKANI SAHVET ERTÜRK’ÜN YENİ YIL MESAJI

Domaniç Belediye Başkanı Sahvet Ertürk, yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Domaniç Belediye Başkanı Sahvet Ertürk, yeni yıl mesajında; “Yoğun çalışmalarla geçen bir yılı geride bıraktık. Bu yıl elimizden geldiğince ilçemiz halkına istihdam sağlayacak en hayırlı ve yararlı olmasını düşündüğümüz hizmetleri yapmaya çalıştık. 2015 yılında da hizmetlerimize devam ederek ilçemiz gençlerinin işsizliğine çare olacak yeni iş sahalarının açılmasını sağlamak ve ilçemizin gelişmesine olan katkımız artacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle yeni yılın hayırlara vesile olmasını diler; 2015 yılının başta değerli hemşehrilerime, mesai arkadaşlarıma ve belediye meclis üyelerimize sağlık, mutluluk, barış ve başarı getirmesini dilerim” dedi.