Domaniç Afet Risk Azaltma Planı çalıştayı gerçekleşti

Domaniç Kaymakamlığımız tarafından hazırlanan ‘İlçe Afet Risk Azaltma Planı’ çalıştayı yoğun katılım ile gerçekleşti.
Domaniç Kaymakamlığı, Domaniç Belediyesi, Çukurca Belediyesi, İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Hastanesi, Özel İdare Müdürlüğü, Orman İşletme Müdürlüğüz ve diğer kurumlarımızın ortaklaşa hazırladıkları ‘İlçe Afet Risk Azaltma Planı’ ilgiyle izlendi. Çalıştaya, Domaniç Kaymakamımız Sayın Muhammed Enes İpek, Belediye Başkanımız Sahvet Ertürk, Çukurca Belediye Başkanı Emin Taşgın, AFAD İl Müdürü Ahmet Ali Artun, Siyasi Parti temsilcileri, kurum amirleri, STK Temsilcileri ve muhtarlarımızın da katılımıyla gerçekleşti.
Çalıştayda yangın gönüllüsü olan İlçe Tarım Müdürlüğü personeli Ahmet Kocadüz’e ile Çakıl Köy İmamı Rıdvan Akgüneş’e, Domaniç Kaymakamımız Sayın Muhammed Enes İpek ve Belediye Başkanımız Sahvet Ertürk tarafından hediye takdim ettiler.