Domaniç Belediyesi İçme suyunda %7 KDV indirimi yaptı

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Belediyelerin su ücretlerinde yüzde 7 indirim yapılmasına dair açıklaması üzerine Domaniç Belediyesi, KDV oranı %8’den %1’e düşürülerek %7 oranında indirim yaptı.

Domaniç Belediye Başkanı Sahvet Ertürk, “Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin Belediyelerin su ücretlerinde yüzde 7 indirim yapılmasına dair açıklaması üzerine bizde Domaniç Belediyesi olarak, KDV oranı %8’den %1’e düşürerek %7 oranında indirim yaptık. Biz bu noktada Domaniç Belediyesi olarak vatandaşımız yanında olmak istedik. Vatandaşımız faturalarına baktıklarında su tüketimi ile ilgili toplam bedelin KDV’sinin yüzde 1 olduğunu görecekler. Alınan kararın hayırlı olmasını temenni ediyorum, Domaniç Belediyesi olarak her zaman vatandaşların yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.