Domaniç Belediyesi’nin ‘Hoş Geldin Bebek’ projesi devam ediyor

Domaniç’te 2023 yılı içerisinde bebeğini kucağına alan sekiz ailenin ilk hediyeleri belediyeden.

Yeni doğan bebeklere ait ihtiyaçların giderilmesine katkı sağlamak ve ailelerinin mutluluğuna ortak olmak amacıyla bebek sahibi olan ailelere “Hoş geldin bebek çanta ve seti” hediye etmeye devam ediyor.

Domaniç Belediye Başkanı Sahvet Ertürk, “Biz ailelerimize her yönden sahip çıkmaya çalışıyoruz. Bu büyük ailelere yeni katılan her çocuk bizim çocuğumuz ve onlar için hazırladığımız Hoş Geldin Bebek paketlerini ailelerine teslim ediyoruz. Gelecek neslimizin sağlıklı ve mutlu yaşamaları için bütün gücümüzle çalışıyoruz. Bu ay içerisinde doğan sekiz ailemizin hediyelerini takdim ettik. Rabbim evlatlarımızı analı, babalı ve sağlıklı büyümeyi nasip etsin” dedi.