Domaniç’in sokaklarına kadın eli değiyor

Domaniç Belediyesi tarafından sokakların yanı sıra parklar kadın eliyle temizlenip güzelleşiyor.

Domaniç sokaklarında bulunan kaldırımlardaki otlar, parklarda bulunan yeşil alanlar ve parke taşlarında çıkan yabani otların temizliği kadınlar tarafından yapılmaya başlandı.

Domaniç Belediye Başkanımız Sahvet Ertürk, yaptığı açıklamasında, “İlçemizde park, bahçe ve yeşil alanların çapalanması, kaldırımlarda ve parke taşlarının arasında bulunan yabani otların temizliğini başlattık. Kendi bahçelerinde çalışır gibi gayret gösteren kadınlar, kısa sürede park ve bahçelerimizin temizlik ve bakımını yapıyorlar. Belediye, bünyemizde çalışanlarımızın sayısının yetersiz olmasından dolayı çoğu alanlara müdahale edemiyorduk. Şimdi kadınlarımızın özverili çalışmaları sayesinden daha temiz olacak. Kadın eli değen Domaniç şimdi bir başka güzel olacak. Ayrıca, vatandaşlarımızdan da bir ricamız olacak. Her vatandaşımız kendi evinin, iş yerinin önünü temizleyerek bizlere destek olsunlar. Daha temiz bir Domaniç için hep birlikte el ele verelim. Çöplerimizi konteynırlara atalım, külleri kül konteynırlarına atalım. Kızgın külleri konteynırlara atmayalım. Tüm Domaniçli vatandaşlarımızın desteğini ve bize yardımcı olmaları bekliyorum” dedi.