Domaniç’te, 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlandı

24 Kasım Öğretmenler Günü tüm yurtta olduğu gibi Domaniç’te de çeşitli etkinliklerle kutlandı.
Şehit Ömer Halisdemir Anadolu Lisesi tarafından 24 Kasım Öğretmenler Gününe özel hazırlanan program, Hisar İlkokulu Konferans salonunda yapıldı. Program öncesi ilçedeki Öğretmeler tarafından yapılan yağlı boya resim sergisi, İlçe Kaymakamımız Sayın Muhammed Enes İpek, Belediye Başkan Yardımcımız Şuayp Çakır tarafından serginin açılışı gerçekleşti.
Resim sergisinin açılışına Şehit Ömer Halisdemir Anadolu Lisesi Görsel Sanatlar öğretmeni İlkay Ünver Avaçar eşlik etti.
24 Kasım Öğretmenler Günü özel programı, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Program, ŞÖHAL Okulu tarafından hazırlanan sinevizyon gösterileri, emekli öğretmenleri anıları, oratoryo gösterisi ve göreve yeni başlayan öğretmenlerin yemin töreni ile devam etti.
Program sonunda, öğretmenler arası düzenlenen masa tenisi ve dart yarışmalarında dereceye giren öğretmenlere, İlçe Kaymakamımız Sayın Muhammed Enes İpek, Belediye Başkan Yardımcımız Şuayp Çakır’ın hediye takdimi ile son buldu.