Er Meydanı için proje hazırlanacak

Tarihi Domaniç Yağlı Pehlivan Güreşleri Ebe Çamlığı Er Meydanının düzenlenmesi için proje hazırlanacak.

Yağlı Güreş Düzenleyen Kentler Birliği Ekim ayı olağan meclis toplantısı Avlu Kongre ve Kültür Merkezi Balıkesir’de gerçekleştirildi. Meclis toplantısında Domaniç Belediye Başkanımız Sahvet Ertürk, Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Sakarya Akyazı Belediyesi, Antalya Gazipaşa Belediyesi ve diğer belediye üyeleri katıldı. Birliğe üye belediye başkanları ve meclis üyelerinin katıldığı toplantıdan sonra Yağlı Güreş Düzenleyen Kentler hizmet binasında Birlik Encümen toplantısı gerçekleştirdi.
Toplantıda konuşan Domaniç Belediye Başkanı Sahvet Ertürk, Domaniç Ebe Çamlığı Er Meydanı güreş alanın düzenlenmesi ve aslına uygun şekilde yapımı için destek istedi.

Başkanımız Ertürk, “Yağlı Güreş Düzenleyen Kentler Birliği toplantımızda Domaniç Ebe Çamlığı Er Meydanının yetersiz olduğu ve düzenlenmesi için destek istedik. Sağ olsunlar Destek sözünde bulundular Gerek Spor Bakanlığımız gerekse Spor Toto veya birlik tarafından proje yapımı için destek olacaklarını dile getirdiler. Proje onayı alındıktan sonra Er Meydanımız aslına uygun şekilde düzenlenecek ve eksiklikler giderilecek” dedi.