Ertürk, ‘Topukyayla Tabiat Parkımız bugün başka bir güzeldi’

Kütahya İsmet İnönü Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri Türkiye’nin 210. Tabiat Parkı olan Topukyayla Tabiat Parkında doyasıya eğlendi.

Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğünün ‘Her Ay Bir Okul Tabiat Parkında’ projesi kapsamında, Kütahya İsmet İnönü Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri İlçenin gözbebeği olan Topukyayla Tabiat Parkını ziyaret etti. Domaniç Belediyesinin ev sahipliğinde Topukyayla’da doyasıya eğlenen öğrenciler hem Domaniç’i tanıdı hem de doğanın eşsiz manzaralar sunduğu Domaniç Dağlarını ve Tabiat parkının tadını çıkardı. Topukyayla Tabiat Parkında bulunan gölün etrafını gezen öğrenciler ve öğretmenler bu eşsiz güzelliklere hayran kaldılar.

Domaniç Belediye Başkanımız Sahvet Ertürk, “Topukyayla Tabiat Parkımız gerçekten muhteşem bir alan, her mevsim farklı güzellikleri sizlere sunar. Bu güzellikleri, eşsiz manzarayı görmek her öğrencilere nasip olmaz. Bu nedenle gittiğiniz her yerde Domaniç’imizi anlatın, Topukyayla Tabiat Parkımızı anlatın, ailelerinizle gelin sizleri misafir edelim, Kamp yapmak isterlerse burada güvenli şekilde kamp yapabileceğinizi anlatın, burada balık tutabileceğinizi anlatın. İnşallah sizleri tekrar bekliyoruz. Tabiat Parkımız bugün bir başka güzel, Tabiat Parkımız sayenizde cıvıl cıvıl oldu. Hepinize teşekkür ederim.” dedi.