EVSEL NİTELİKLİ ATIKSU ARITMA TESİSİMİZ HİZMETE AÇILDI.

Domaniç Belediyesi ve Zafer Kalkınma Ajansı’nın katkılarıyla yaptırılan ’Evsel Nitelikli Atık Su Arıtma Tesisi’ törenle hizmete açılmıştır.
Açılışta bir konuşma yapan Belediye Başkanı Sahvet ERTÜRK “İlçemize ait kanalizasyon Kalınharman mevkiinden Çiftlik ve Aksu deresine döküldüğü için çevre halkına rahatsızlık vermekteydi. Bizlerde buna seyirci kalamazdık. Göreve geldiğimizde bu tesisin çalıştırılması için girişimlerde bulunduk. Fakat maddi imkansızlıklardan dolayı bir türlü faaliyete geçiremedik. Araştırmalarımız sonucu 2016 yılında Zafer Kalkınma Ajansının açmış olduğu ’Sürdürülebilir Çevre Projesi’ kapsamında Hibe programına projemizi sunduk. Proje kabul görerek % 75 hibe desteği ile bu projeyi tamamladık ve bu gün de İlçemiz halkının ve diğer tüm köylerin mağduriyetlerini de gidermiş olduk.
Bu projenin gerçekleşmesinde emeği geçen ve bizlere desteklerini eksik etmeyen Zafer Kalkınma Ajansı personeline, yüklenici firmalara, Belediyemiz personellerine ve katkısı olan herkese teşekkürlerimi sunuyorum” Halkımıza hayırlı ve uğurlu olsun dedi.