İhalesi gerçekleşen projeler hayata geçmeye başladı

Domaniç Belediyesi tarafından ihale edilip çalışmalara başlanan projeler hayata geçmeye başladı.
Belediyemiz tarafından projelendirilen Ebe Hatun Çamlığı Er Meydanı portatif tribün, Güreşçiler için soyunma odası, wc, banyo ve dinlenme salonu ile Cumhuriyet Mahallesinde planlanan Sosyal yaşam alanında çalışmalar havaların ısınması ile başladı.
Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Sahvet Ertürk, “Hava şartlarından dolayı bir türlü başlatamadığımız projelerimiz için ilk kazma vuruldu. Er meydanımız ve Sosyal yaşam alanımızdaki çalışmalar tamamlanınca Domaniçimiz çok farklı ivme kazanacak. Özellikle Sosyal yaşam alanı Çevre yolu kenarında olduğu için görünü çok değişecek. Vatandaşlarımız alanda yürüyüş yapabilecek, çok amaçlı salonda sıcacık çaylarını yudumlayabilecek. İnşallah hava şartları elverdiğince projelerimiz daha kısa sürede hayata geçecektir” dedi.