İlçe Hastanesi yoluna sıcak asfalt atıldı

Domaniç Belediyesi ve Karayolları ekipleri tarafından Domaniç İlçe Hastanesi yeni yoluna sıcak asfalt atıldı.
Geçtiğimiz günlerde Domaniç İlçe Hastanesi yolu yeni hastane yapım şantiyesi dolayısıyla kapatılmış, Belediye ekipleri tarafından Hisar Eczanesi tarafından Hastaneye yeni yol güzergahı yapılmıştı. Yeni Hastane yolu Belediye ve Karayollarının ortaklaşa çalışması sonucu yeni güzergah sıcak asfalt ile kaplandı.
Domaniç Belediye Başkanı Sahvet Ertürk, “Hastanemizin inşaatı nedeniyle müteahhit firma güvenlik amaçlı yolu kapatması sonucu ekiplerimiz Hisar Eczanesi tarafından hastaneye yeni yol yapımı gerçekleştirmişti. Bu güzergaha Belediyemiz ve Karayolları ekiplerimizin ortak çalışması sonucu sıcak asfalt ile kaplaması gerçekleştirildi. Bu yolda bizlere destek veren Karayolları 145. Şube Müdürlüğüne teşekkür ederiz” dedi.