İlçe sahasına ek tribün ve soyuma odalarının ihalesi yapıldı

Domaniç İlçe Sahası 100 kişilik ek tribün ve soyunma odası bina yapım ihalesinin ardından Domaniç Belediyesi ile firma arasında sözleşmeler imzalandı.
Domaniç İlçe Sahası alanına planlanan karşı ek tribün ve soyunma odaları, duş, wc bina yapımı ihalesinin ardından ihaleyi kazanan Zey Sam İnşaat Ltd. Şti. Firma yetkilisi ile Belediye Başkanımız Sahvet Ertürk sözleşmeleri imzaladı.
Belediye Başkanımız Sahvet Ertürk, “Domaniç İlçe Sahası alanına planlanan karşı ek tribün ve soyunma odaları, duş, wc bina yapımı sözleşmelerini imzaladık. Bilindiği üzere ilçe sahamızda tek tribün bulunmaktaydı. Sahanın binası sağlıksız koşullarda idi. Bu eksikliğimiz gördük ve Gençlik ve Spor Bakanımızın Kütahya ziyaretinde dile getirmiştik. Sağ olsun Bakanımız istek ve taleplerimizi dinledi. Projelerimize destek sözü verdi. Bunların ilki olan İlçe Sahamızın eksikliklerini şimdi tamamlıyoruz. Firma ile sözleşmelerimizi imzaladık, 60 iş günü içerisinde teslimi yapılacak. Sayın Bakanımıza, Kütahya Valimize, emeği geçen herkese teşekkür ederiz. İlçemize hayırlı olsun. Üretken Belediyecilik anlayışı ile çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.