İlçemizde Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı

Tüm Yurtta olduğu İlçemizde de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 98. yılı Domaniç Ortaokulunda yoğun katılımla coşkuyla kutlandı.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı İlçemizde Domaniç Ortaokulu öğretmen ve öğrencilerinin hazırladıkları gösteriler Domaniç Ortaokulu bahçesinde yapıldı. Programa, İlçe Kaymakamımız Muhammed Enes İpek, Domaniç Belediye Başkanımız Sahvet Ertürk, Çukura Belediye Başkanı Emin Taşgın, Siyasi Parti Temsilcileri, Daire amirleri, STK’lar, öğrenciler, öğretmenler ve çok sayıda vatandaşın katılımı ile gerçekleşti.
Tören, İlçe Kaymakamımız Muhammed Enes İpek ve Domaniç Belediye Başkanımız Sahvet Ertürk’ün halkın bayramı kutlaması ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından şiirler okundu, oratoryo gösterileri yapıldı, İlçe Kaymakamımız Muhammed Enes İpek ve Domaniç Belediye Başkanımız Sahvet Ertürk yarışmalarda dereceye giren örencilere madalyalarını ve hediyelerini takdim etti. Tören, Halk oyunları gösterisinin ardından tören geçişi ile son buldu.
Domaniç Ortaokulu yöneticisinden öğrencilerine kadar yoğun bir şekilde hazırlanan gösteriler vatandaşlar tarafından ayakta alkışlandı.
Domaniç Belediye Başkanımız Sahvet Ertürk, gösterileri hazırlayan öğretmen ve öğrencileri tek tek tebrik ederken şunları söyledi. Başkanımız Sahvet Ertürk, “Tüm okulumuzu tebrik ediyorum. Gerçekten gösterileri izlerken duygulandırdınız. Bizlere bu maneviyatı yaşattığınız için sizlere tek tek teşekkür ederim” dedi.