Kızılay kan bağışına ilgi yoğun oldu

İlçemizde Belediye Başkanımız Sahvet Ertürk’ün destekleri ile Kızılay Kan Bağış Merkezi tarafından başlatılan kan bağışı kampanyasına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
Bugün Domaniç Belediye meydanında kurulan Kızılay Kan Bağış Tırı’na vatandaşların kan vermek için birbiriyle yarış hale geldiğini ifade eden Kütahya Kan Bağış Merkezi Müdürü Dr. Mahmut Ulusoy ve Kütahya Kan Merkezi Doktoru İsmail Cihat Tuna, “Kan ihtiyacının karşılanabilmesi için insanlarımızın kan bağışı yapması lazım. Sağlık açısından insanın hayatta en az birkaç kez kan vermesi gerekir. Azalan kan stoklarımızı tamamlamak için sürdürdüğümüz kan bağışı kampanyasına verdikleri inanılmaz destekten dolayı Domaniç halkına çok teşekkür ediyorum. Ayrıca bugün bize imkânları sağlayan Belediye Başkanımız Sahvet Ertürk’e de çok teşekkür ederiz” dedi.