Milletvekili Ahmet Erbaş, Domaniç’te bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi

Milliyetçi Hareket Partisi Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, Milliyetçi Hareket Partisi Kütahya İl Başkanı Selçuk Alıç ve Kütahya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Enver Erdoğan Belediyemizi ziyaret etti.
Domaniç Belediye Başkanımız Sahvet Ertürk’ü ziyaret eden Milletvekili Ahmet Erbaş, burada belediyenin çalışmaları hakkında bilgi aldı. Belediye Başkanımız Sahvet Ertürk, Belediyenin çalışmaları ve planlanan projeler hakkında bilgiler verdi.
Belediye ziyaretlerinin ardından Milliyetçi Hareket Partisi Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, Milliyetçi Hareket Partisi Kütahya İl Başkanı Selçuk Alıç, Kütahya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Enver Erdoğan, Belediye Başkanımız Sahvet Ertürk ve Milliyetçi Hareket Partisi Domaniç İlçe Başkanı Yıldıray Aydın ve yönetim kurulu ile birlikte Ak Parti Domaniç İlçe Başkanlığında İlçe Başkanı Ahmet Özoğul ve yönetim kurulunu ardından da Domaniç Esnaf ve Sanatkarlar Odasında Oda Başkanı Yahya Türk ve esnaflar ile bir araya geldi.