Mustafa Kalemli’nin ismi Domaniç’te bir caddeye verildi

Kütahya‘nın yetiştirdiği önemli Siyaset ve Devlet adamlarından Meclis Eski Başkanı Doç. Dr. Mustafa Kalemli’nin ismi Belediye Başkanımız Sahvet Ertürk’ün talimatı ile Domaniç’te bir caddeye verildi.
Domaniç Belediyesi Şubat ayı Meclis toplantısında Belediye Başkanımız Sahvet Ertürk tarafından gündeme getirilen Meclis Eski Başkanı Doç. Dr. Mustafa Kalemli, Domaniç’te birçok kamu binasının yapımı ve yatırımlarından dolayı ahde vefa örneği kapsamında Sanayi girişinde bulunan bir caddeye, meclisinde oluru ile ‘Doç. Dr. Mustafa Kalemli’ adı verilmiştir.

İlçeye değer katanların isimlerinin yaşatılması gerektiğini savunan Domaniç Belediye Başkanımız Sahvet Ertürk, “Bilindiği üzere İlçemize değer katan, yatırımlar getiren önemli şahsiyetlerimizin isimlerini park ve caddelere vermiştik. Bu kapsamda Şubat ayı meclis toplantımızda Meclis Eski Başkanı Doç. Dr. Mustafa Kalemli’nin isminin yaşatılması adına gündeme getirdik. Teklifimiz, Meclisin tamamı tarafından oy birliği ile kabul edildi. Doç. Dr. Mustafa Kalemli Kütahya’nın yetiştirdiği önemli Siyaset ve Devlet adamlarından biridir. İlçemize, dönemlerinde birçok yatırımları ve destekleri olmuştur. Bu vesile ile adı yaşatılması gerekmektedir diyerek Sanayi girişimizdeki caddeye ‘Doç. Dr. Mustafa Kalemli Caddesi’ ismini verdik. İlçemize değer katan destek olan herkese teşekkür ederiz. Bu vesile ile Doç. Dr. Mustafa Kalemli’ye saygılarımızı sunarım” dedi.