Sayın Valimiz Ali Çelik İlçemizi Ziyaret Etti

Kütahya Valisi Sayın Ali Çelik beraberindeki heyet ile birlikte ilçemizde bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.
Ziyaretleri kapsamında Çukurca Beldesi Şehit Veli Selçuk İlköğretim okulunda FETEMM sınıfının açılışını gerçekleştirdi. Açılışın ardından Erikli Köyü Karaburun Mahallesinde yangınzede şehit ailesini ziyaret ederek geçmiş olsun temennilerinde bulundu. Muratlı Köyü ve Çukurca Tarımsal Kalkınma Kooperatifi ziyaretlerinin ardından İsmail Usta Oba Restorant da muhtarlarımız ile bir araya gelen Sayın Valimiz, burada muhtarlarımızın sorunlarını, istek ve taleplerini dinledi. Programlarının sonunda Domaniç Gazetesi ziyareti ile ilçemizden ayrıldı.
İlçemizi ziyaretleri kapsamında İlçe Kaymakamımız Sayın Muhammed Enes İpek, Belediye Başkanımız Sahvet Ertürk, Çukurca Belediye Başkanımız Emin Taşgın, İl Genel Meclis Üyeleri, Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Özoğul, Daire amirleri ve muhtarlarımız eşlik etti.