Sinek ve haşerelere karşı mücadele devam ediyor

Yaz aylarında vatandaşların şikayet ettikleri sineklerle mücadele için Domaniç Belediyesi bir çalışma başlattı.

Domaniç`te yaz aylarında artış gösteren sineklere karşı belediye ekipleri cadde ve sokaklarda ilaçlama yapıyor. İlçe merkezi ve caddelerde bulunan çöp konteynırları teker teker dolaşarak ilaçlama yaptıklarını ifade eden Domaniç Belediye Başkanımız Sahvet Ertürk, “Yaz aylarında vatandaşlarımızın en çok şikayet ettikleri sineklerle mücadele için belediyemize bağlı ekipler ilçemizdeki bütün çöp konteynırlarının her birini teker teker dolaşarak ilaçlama yapmaktadırlar. Ayrıca araçla üzerine konulan ilaçlı sistem makinesi ile bütün ilçe dolaşılarak ilaçlama yapılmaktadır. Belediye olarak bizler bu görevlerimizi yerine getirirken vatandaşlarımızın da bu mücadelemize, çöplerini kapalı kutulara veya ağzı bağlı çöp poşetlerine koyarak çöp aracının geleceği saate yakın bir zamanda çöp konteynırlarına atmaları halinde bu sorunu beraberce aşacağımıza inanıyoruz” dedi.