SOSYAL TESİS İÇİN SÖZLEŞMELER İMZALANDI

Sosyal tesis ihalesinin ardından Domaniç Belediyesi ile firma arasında sözleşmeler imzalandı.

Bursa Caddesi üzerine planlanan Domaniç Sosyal tesisi içerisine planlanan Park Peyzaj yapımı ihalesinin ardından ihaleyi kazanan Greenpark Makine Nakliyat Elektrik İnş. Tur. San. ve Tic. Ltd. Şti. firma yetkilisi ile Belediye Başkanımız Sahvet Ertürk sözleşmeleri imzaladı.

Belediye Başkanımız Sahvet Ertürk, “Bursa Caddesi üzerine yapacağımız Sosyal tesisin içinde yer alacak Park Peyzaj yapımı sözleşmelerini imzaladık. 9 bin M2 açık alana yapılacak Sosyal tesisin içinde yer alacak olan Park Peyzajı ile alanımız tamamlanmış olacak. Sosyal alanın içinde kafe, çay bahçesi ve düğün salonu olarak kullanılabilecek alan, vatandaşların yürüyüş yapabilecekleri, spor yapabilecekleri, çocukların özgürce oynayabileceği ve en önemlisi hoşça vakit geçirebileceğiniz bir alan haline gelecek. İhale şartnamesine göre firma işi teslim edecek. Üretken Belediyecilik anlayışı ile çalışmalarımıza devam edeceğiz. Sosyal tesisimiz ilçemize hayırlı olsun” dedi.