Yıldızların Altında Türk Sanat Müziği Korosu Sanat Gecesi, Samsak Döveci şarkısı ile son buldu

Domaniç Kaymakamlığı ile Domaniç Belediyesi’nin katkılarıyla hazırlanan “Yıldızların Altında Türk Sanat Müziği Korosu Sanat Gecesi” konserine ilgi oldukça yoğun oldu.

Türk Sanat Müziği Korosunda çok değerli isimler sanat dünyasının eşsiz bestelerini ve güftelerini seslendirerek salonu coşturdu.
Sanat Gecesi, son günlerin gündem şarkısı Samsak döveci ile son buldu. Program sonunda konuşan Belediye Başkanımız Sahvet Ertürk, “vatandaşlarımız gerçekten iki yıldır pandemiden dolayı bu tür organizasyonları özledi. Gecemizi ilçe Kaymakamımız ile birlikte düzenledik. Fakat kendisinin rahatsızlığından dolayı bu geceye katılamadı. Kendisine buradan tekrar geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Önümüzde ramazan ayı var inşallah bayramdan sonra bu tür organizasyonlarımız devam edecek. Buradan ayrıca, Yıldızların Altında Türk Sanat Müziği Korosu şefimiz Birsen Erkmen Yıldırım’a, İlçe Gençlik Spor Müdürümüz Naci Uzuncan’a ve tüm korodaki sanatçılarımıza tekrar teşekkür ederim” dedi.
Konuşmaların ardından Belediye Başkanımız Sahvet Ertürk, sanatçılar adına Koro Şefi Birsen Erkmen Yıldırım’a plaket hediye etti.