100. Yıl Coşkusu Domaniç’te Başladı

“Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu ila ve idame edecek sizsiniz.” Mustafa Kemal ATATÜRK

Bugün Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlamaları kapsamında fener alayı saat 19:00’da ŞÖHAL Bando ekinin önderliğinde başladı. Yoğun katılımla gerçekleşen Fener alayı Belediye önünde devam etti. Gençlerin coşkulu eğlenceleri ile devam eden kutlamalarda 100. Yıla özel hazırlanan marşlara eşlik edildi.

Vatandaşlara, Belediyemiz tarafından hediye edilen Türk bayrakları alanı adeta renklendirdi.

Fener Alayı yürüyüşüne, Kaymakamımız Muhammed Furkan OKUMUŞ, Belediye Başkanımız Sahvet ERTÜRK, kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşların katılımı ile gerçekleşti.