19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramının 103. yılı coşkuyla kutlandı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramının 103. yılı kutlama programı Domaniç Ortaokulu bahçesinde yoğun katılım ile yapıldı.
Şehit Ömer Halisdemir Anadolu Lisesi Bando eşliğinde sahaya gelen öğrenciler gösterilerini sundu.
Program, Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile başladı. Çelenk sunumun ardından Domaniç Ortaokulu bahçesinde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle yapılan resim sergisi, İlçe Kaymakamımız Sayın Muhammed Enes İpek ve Belediye Başkanımız Sahvet Ertürk tarafından açılışı yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile İlçe Kaymakamımız Sayın Muhammed Enes İpek ve Belediye Başkanımız Sahvet Ertürk, gençlerin ve vatandaşların bayramını kutladı.
Programa, Hatice Akyan tarafından hazırlanan öğrenciler, öğretmenler ve vatandaşların katlımı ile gerçekleşen Halk oyunları gösterisi damga vurdu. Etkinlikler kapsamında öğrenciler halat çekme yarışması düzenlendi. Domaniç Şehit Ömer Halisdemir Anadolu Lisesi Resim Bölümü öğrenci ve öğretmeni İlkay İlknur Avaçar tarafından hazırlanan tablo İlçe Kaymakamımız Sayın Muhammed Enes İpek ve Belediye Başkanımız Sahvet Ertürk’ün son dokunuşları ile harika bir 19 Mayıs tablosu ortaya çıktı.
Program, yarışmalarda dereceye giren öğrencilere hediyeleri takdim edilmesin ardından Bando geçişi ile son buldu.