ER MEYDANI İÇİN PROJE ÇALIŞMALAR BAŞLAYACAK

Ebe Hatun Çamlığı Yağlı Güreş alanı düzenleme ve proje çalışmaları başlatılıyor.
Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Domaniç Belediye Başkanı Sahvet Ertürk yapılması gereken projeler ile ilgili protokolleri imzalamasının ardından proje için çalışmalar başlatıldı. Proje çalışmalarına Yağlı Güreş Düzenleyen Belediyeler Birliği Başkanı, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz destek verecek.
Konu ile açıklama yapan Belediye Başkanımız Sahvet Ertürk, “Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun Mart ayındaki Kütahya Programında Belediye Başkanları ile bir dizi toplantılar gerçekleştirilmiş ve toplantıda projelerimize destek sözü vermişti. Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Belediyemiz arasında yapılan projeler ile ilgili protokolleri de Nisan ayı içerisinde imzalamıştık. Er Meydanının aslına uygun şekilde düzenlenmesi proje çalışmalarına başlıyoruz. Proje için Yağlı Güreş Düzenleyen Belediyeler Birliği Başkanı, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz sağ olsun bizleri kırmadı ve ekibini ilçemize gönderdi. İnşallah kısa sürede projemiz otaya çıkacak. Üretken ve sosyal belediyecilik anlayışımız ile çalışmalarımız devam edecektir” dedi.
Ekip ayrıca, Topukyayla tabiat parkı için inceleme fırsatı buldu. Programın ardından Belediye Başkanı Sahvet Ertürk, misafirlere Hayme Ana bebeği ve plaket takdim etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir