ÖĞRENCİLERİMİZE BELEDİYEYİ TANITMAYA DEVAM EDİYORUZ

Domaniç Şehit Ömer Halisdemir Anadolu Lisesi öğrencileri Kamu ve Kurumlardaki birimler hakkında bilgiler aldı.
Okul İdaresi tarafından son sınıf öğrencileri ilk olarak Domaniç Belediyesinde birim müdürlerinden çalışma koşulları ve yapılan işler hakkında bilgiler aldı.
İlk olarak Domaniç Belediyesinden başlayan öğrenciler, pandemi tedbirlerini dikkate alarak ziyaretlerine başladı. Ziyaretler kapsamında Domaniç Belediye Başkanımız Sahvet Ertürk’ten Belediyemizin çalışmaları hakkında bilgilendirdi. Ziyaret soru cevap şeklinde devam etti.
Domaniç Belediye Başkanı Sahvet Ertürk, öğrencilere yönelik yaptığı konuşmasında, “Geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimizin her zaman yanındayız. Belediye olarak, Üretken ve sosyal Belediyecilik anlayışımız ile birlikte çeşitli kültürel, sosyal faaliyetler ve proje çalışmaları yapıyoruz. Domaniç Belediyesi olarak gerçekleştirdiğimiz ve gerçekleştireceğimiz uygulamalarla onların bir gün değil her gün yanlarındayız. Herkesin belediyesi, her kesimin sesi olarak çıktığımız hizmet yolculuğunda öğrenci kardeşlerimizin de sesiyiz. Gençlerimizin ziyareti bizleri ziyadesiyle memnun etti. Onların düşünceleri bizler için çok önemli. Bu ziyarette öğrencilerimizin de temennileri aldık. Bu programı düzenleyen okul idaremize, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum. İnşallah öğrencilerimiz içinde bu ziyaret verimli geçmiştir” dedi.
Domaniç Şehit Ömer Halisdemir Anadolu Lisesi öğrencilerinden Safiye Durak, Fatma Nur Yılmaz, Gamze Dinç ve Selen Ugsuz Domaniç Belediye birimleri olan Yazı İşleri Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü, Zabıta Ekipleri, Evlendirme Memurluğu, VHKİ ve Mali Hizmetler Müdürlüğünden bilgiler aldı, çalışma koşullarını yerinde görme fırsatı buldu.