Anonslar ve duyurular cep telefonunuza gelsin

Domaniç Belediyesi, anonsları cep telefonundan anında ve otomatik cep telefonlarından dinlenebilecek bir uygulama ile vatandaşlara ücretsiz sunuyor.
Android işletim sistemine sahip telefon kullanıcıları, Play Store’den; İOS işletim sistemine sahip telefon kullanıcıları ise AppStore’dan ‘Cepte Anons’ uygulamasını beş adımda telefonlarına indirilebilecek. Artık bu uygulama sayesinde anlaşılmayan, duyulmayan anons kalmayacak. Anonsları 7/24 dinlenebilecek.
Konu ile açıklama yapan Belediye Başkanı Sahvet Ertürk, “Yeniliklere ve teknolojiyi her zaman takipteyiz. Beş adımda ücretsiz ‘cepteanons’ uygulamasını telefonunuza indirerek anlaşılmayan, duyulmayan tüm anonsları dinleyebileceksiniz. Yurtdışındaki hemşerilerimiz de anında anons ve bildirimleri alabilecekler. Anonsları bu uygulama sayesinde geçmişe dönük tüm anonsları 7/24 dinlenebilecek. Sadece beş adımda ‘cepteanons’ uygulamasını ücretsiz indirip takip edebileceksiniz. Cepte Anons uygulamasını yapamayan vatandaşlarımız Belediyemize gelerek gerekli destek verilecektir” dedi.