Artık her mevsim farklı gruplarla geliyorlar

Eskişehir Gezelim Görelim Emekçi Kadınlar Derneği ilçemizin tarihi ve doğal güzelliklerine hayran kaldı. Her mevsim farklı gruplar halinde Domaniç’i ziyaret etmeye devam ediyorlar.

Sonbaharın gelmesi ile ilçemizi ziyaret edenlerin sayısı her geçe gün artıyor. İlçemizin tarih, doğa ve kültürel zenginliklerini görmeye gelen yerli turistler hayranlıkla ilçeden ayrılıyor.

Eskişehir’den geziye gelen yaklaşık 20 kişilik Eskişehir Gezelim Görelim Emekçi Kadınlar Derneği, Topukyayla Tabiat Parkı, Domaniç Belediyesi Kültür Evi, Ebe Hatun Çamlığı, Berçin Haberleşme ve Gözetleme Kulesi, Hayme Ana Türbesi, Güney Köyü Mesire Alanı, Şehit Saru Batu Savcı Bey’in mezarı, Sarıkız Mesire alanı, Mızıkçamı, Selim Dede Türbesi ve Çukurca Göledini gezdi. Ziyaretlere eşlik eden Domaniç Eski Belediye Başkanı İbrahim Önder ziyaretçilerin turlarına rehberlik etti. İlçemizin doğal güzelliklerine hayran kalan ekip tekrar daha kalabalık gelip gezeceklerini belirtti. Bu topraklara hayran kalmamak mümkün değil, her mevsim gelmeye devam edeceklerini söylediler.

Domaniç Belediye Başkanı Sahvet Ertürk, “Her mevsim farklı güzellikler sunan Domaniç’e gelen tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederiz. Her zaman dediğimiz gibi ‘Domaniç’e bir kez gelen her mevsim zaten gelecektir” dedi.