Öğretmenler günü harika bir programla kutlandı

24 Kasım Öğretmenler Günü Hayme Ana Meslek Yüksek Okulu Konferans salonuna yapıldı.

Domaniç Ortaokulu Öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan program, Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Program, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Şentürk’ün konuşması, öğrencilerin hazırladığı video gösterimi, Domaniç Ortaokulu öğretmenlerinin oynadığı Canım Öğretmenim tiyatrosu, 7’den 70’e öğretmen, şiir ve solo türküsü ile devam etti. Programda 94 yılından beri ilçemizde üstün gayret ve özverili çalışma gösteren Okul Müdürü Gökmen Çakmak’a sürpriz video gösterimi ile son buldu. Video gösterisinden sonra Gökmen Çakmak’a plaket takdim eden Belediye Başkanımız Sahvet Ertürk, “90’lı yıllardan beri ilçemizde görev yapan Gömen Çakmak hocamız Muratlı, Çukurca, Çamlıca ve Domaniç Ortaokulunu Özel Okul vasfına getirmiş, her zaman yeniliklere açık, bulduğu desteklerinin yanında maaşını bile okullarımıza harcamıştır. En büyük özelliği ise öğrencilerin başarılarına ve hayatlarına dokunmuş yetmemiş velilerimizin bile hayatlarına güzel dokunuşlar yapmıştır. Allah ondan razı olsun, ilçemizde gerçekten özveri ile çalışan tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü bu vesile ile tekrar kutluyorum” dedi.