Başkan Ertürk 1. Sınıfa başlayan öğrencilere ‘Hoş Geldiniz’ ziyaretinde bulundu

İlçemizde birinci sınıfların eğitim öğretime başlamasıyla beraber Belediye Başkanı Sahvet Ertürk, Hisar İlkokulu’na ziyaret gerçekleştirdi. Okul Müdürü Cihat Kardaş ile bir araya gelen Başkan Ertürk, öğrencilerle uzun süre sohbet ederek minik öğrencilere çikolata ikram etti.
Ziyaretlerde birinci sınıf öğrencilerine ‘Hoş Geldiniz’’ ziyaretinde bulunan Domaniç Belediye Başkanı Sahvet Ertürk, “Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı, geleceğin ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, değerli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şeyler bekliyoruz!
Eğitime büyük önem veriyoruz
Ülkemizin; daha güçlü, daha çağdaş ve saygın bir konumda bulunması eğitimle mümkün olacaktır. Bu anlamda belediye olarak üzerimize ne görev düşerse yapmaya hazırız. Tüm öğretmen ve öğrencilerimize yeni öğretim yılının hayırlı olmasını temenni ediyorum ’’dedi.