Başkan Ertürk, “Doğalgaz için yer tespiti tamamlandı”

Domaniç ilçemize getirilmesi planlanan Doğalgaz için Çinigaz firması yer tespitini tamamladı.

Domaniç Belediye Başkanımız Sahvet Ertürk, konu ile ilgili yaptığı açıklamasında, “İlçemize Doğalgaz’ı getirmek için tüm gerekli görüşmelerimizi gerçekleştirmiştik. İlk yapılması gereken yer tespiti idi. Çalışmalar tamamlandı. Çinigaz firması doğalgaz dağıtım istasyonunu Çukurca Beldesi tarafında yeri belirledi. Bu kapsamda yer tespiti tamamlanan alan için BOTAŞ ile ilgili yazışmalarına başlamış oldu. İlçemize getirilmesi planlanan Doğalgaz için yoğun mesai harcayan Çinigaz firmasına, Çinigaz şirketi İl Müdürü Muammer Ay ve ekibine teşekkür ediyoruz. İnşallah kısa sürede tüm çalışmalar tamamlanır ve ilçemiz doğalgaza kavuşur ”dedi.