Domaniç’in sokakları pırıl pırıl oluyor

Domaniç Belediyesi tarafından park, bahçe, kaldırımlar ve yollarda kadın eliyle temizlenmeye devam ediyor.

Domaniç mahalle ve sokaklarında bulunan park, bahçe, yol ve kaldırımlarda çıkan yabani otların temizliği kadınlar tarafından temizlenmeye devam ediyor. Temizlenen alanlar pırıl pırıl oluyor.

Domaniç Belediye Başkanımız Sahvet Ertürk, yaptığı açıklamasında, “İlçemizde park, bahçe ve yeşil alanların çapalanması, kaldırımlarda ve parke taşlarının arasında bulunan yabani otların temizliği devam ediyor. Mahallelerimiz, sokaklarımızda bulunan tüm kaldırımlardaki, park ve bahçelerdeki, yollarda bulunan kirlilik ortadan kalkıyor. Kadınlarımız titizlikle çalışıp çevreyi tertemiz hale getirmeye devam ediyor. Kendi bahçelerinde çalışır gibi gayret gösteren kadınlar, kısa sürede park ve bahçelerimizin temizlik ve bakımını yapıyorlar. Belediye, bünyemizde çalışanlarımızın sayısının yetersiz olmasından dolayı çoğu alanlara müdahale edemiyorduk. Şimdi kadınlarımızın özverili çalışmaları sayesinden daha temiz olmaya devam ediyor. Kadın eli değen Domaniç şimdi bir başka güzel oluyor.

Vatandaşlarımıza rica ediyoruz

Her vatandaşımız kendi evinin, iş yerinin önünü temizleyerek bizlere destek olsunlar. Daha temiz bir Domaniç için hep birlikte el ele verelim. Çöplerimizi konteynırlara atalım,  külleri kül konteynırlarına atalım. Kızgın külleri konteynırlara atmayalım. Tüm Domaniçli vatandaşlarımızın desteğini ve bize yardımcı olmaları bekliyorum” dedi.