Başkan Ertürk, MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli ile bir araya geldi

Belediye Başkanımız Sahvet Ertürk, Ankara ziyaretleri kapsamında Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet Bahçeli’yi ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sayın Sadir Durmaz’ı makamlarında ziyaretlerde bulundu.
Belediye Başkanımız Sahvet Ertürk, “Ankara Ziyaretlerimiz kapsamında Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret ettik. Çalışmalarımız hakkında bilgiler verdik. Genel Başkanımızın tüm hemşerilerimize selamı var. Ziyaretlerimizde, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sayın Sadir Durmaz’ı da ziyaret ederek çalışmalarımızı ve projelerimiz hakkında bilgiler verdik. Desteklerini istedik. Her zaman destekleri ile yanımızda olduğunu bizlere iletti” dedi.