Başkan Ertürk, Radyo Karadeniz’de Domaniç’i Tanıttı

Başkent Ankara’da yayın yapan Radyo Karadeniz’in binlerce kişi tarafından dinlenen “Ceyda ile Müziğin Ritmi” programına Domaniç Belediye Başkanımız Sahvet Ertürk katıldı.

Kütahya Kültür Derneği’nin sponsorluğunda gerçekleştirilen programa bağlanan Başkan Ertürk, Domaniç’in tabiat güzelliklerinden bahsederek üstlendiği tarihi misyonuna da vurgu yaptı. Aynı zamanda Domaniç’in yerli ve yabancı turizm açısından önemli bir yere sahip olduğunu kaydeden Başkan Ertürk, Belediye olarak bu yönde yaptıkları çalışmaları aktardı.
Ertürk, Belediye olarak insan ve çevre odaklı politikalar geliştirdiklerini belirterek, yayını dinleyen herkesi Kütahya’ya ve Domaniç’e davet etti. Ayrıca, 26 Haziran 2022 Pazar günü yapılacak olan 661. Tarihi Domaniç Yağlı Pehlivan Güreşlerine tüm vatandaşları beklediklerini sözlerine ekledi.
Hafta içi her gün saat 9:00-10:00 arasında dinlenebilen programa birbirinden önemli konuklar katılıyor.