İstiklal Marşımızın kabulünün 101. yılı kutlandı

12 Mart İstiklal Marşımızın Kabulü’nün 101.yılı münasebetiyle Domaniç Şehit Ömer Halisdemir Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı programla kutlandı.
Program öncesinde Domaniç Şehit Ömer Halisdemir Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan resim sergisinin açılışı, İlçe Kaymakamımız Sayın Muhammed Enes İpek ve Belediye Başkanımız Sahvet Ertürk tarafından yapıldı.
Açılışın ardından Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile program başladı. Program, Mehmet Akif Ersoy’un hayatını anlatan video gösterimi, öğrencilerin hazırladığı oratoryo gösterisi, Şiiler ve tiyatro gösterileri ile devam etti.
Program sonunda İstiklal Marşımızın kabulünün 101. yılı münasebetiyle düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere, İlçe Kaymakamımız Sayın Muhammed Enes İpek, Belediye Başkanımız Sahvet Ertürk ve Çukurca Belediye Başkanı Emin Taşgın tarafından hediyeleri takdim edildi.