Başkan Ertürk, yarıyıl tatilinde öğrencilere verdiği sözü tuttu

Domaniç Belediye Başkanı Sahvet Ertürk, yarıyıl tatili karne töreninde öğrencilere verdiği sözü tuttu.
Başkan Ertürk, Hisar İlkokulunda düzenlenen yarıyıl tatili karne töreninde okumaya başlayan öğrencilere hediye sürprizlerinin olacağını belirtmişti.

Birinci sınıf öğrencilerine verdiği sözü tutan Belediye Başkanımız Sahvet Ertürk, “İlçemiz ve ülkemiz bu yıl okula başlayan çocuklarımızla yeni değerler kazanacak ve geleceğe umutla bakacak. Çocuklarımız; bilgi, bilim ve ilim öğrenecekleri bu yuvalarda yeni bir geleceğin ilk adımlarını attılar. Yarıyıl tatili karne töreninde birinci sınıf öğrencilerimize okumaya başladıklarında hediye sürprizimiz olacak demiştik. Öğrencilerimiz hediyelerini görünce çok mutlu oldular. Onların yüzündeki bu sevinç ve tebessüm gerçekten çok güzel bir duyguydu. Buradan onlara emek veren öğretmenlerimize, okul idaremize ve velilerimize çok teşekkür ederiz. Eğitime ve öğrencilerimize desteklerimiz her alanda sürecek. Tüm öğrencilerimizin eğitim ve öğretim yaşamlarında başarılar dilerim” dedi.