Başkan Ertürk’ten emniyete Polis Haftası ziyareti

Belediye Başkanı Sahvet Ertürk, Türk Polis Teşkilatı’nın 176. kuruluş yıl dönümü münasebetiyle Domaniç İlçe Emniyet Amirliğini ziyaret etti.
Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 176. yıl dönümü nedeniyle Belediye Başkanı Sahvet Ertürk ve MHP İlçe Başkanı Yıldıray Aydın, ilçe emniyet amirliğini ziyaret ederek görevli polislerin Polis Haftasını ve 10 Nisan Polis Günü’nü kutladı. Domaniç İlçe Emniyet Amiri Adil Ahmet Köse’ye ve İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Samet Yıldırım’a birer plaket hediye etti.
Polis haftası vesilesiyle başta şehit polisler olmak üzere tüm şehitleri ve gazileri minnetle andıklarını belirten Başkan Ertürk; Türk Polis Teşkilatımızın 176. kuruluş yıldönümü kutlu olsun. Güvenlik güçlerimiz gece gündüz demeden bizlerin huzuru ve güvenliği için fedakarca çalışıyor. Korona virüs belasının tüm dünyayı sardığı şu günlerde ayrı bir sorumlulukla görev yapıyorlar. Bizde bu anlamlı günde ziyaret edelim dedik. Yüce Allah’ım güvenlik güçlerimizi korusun. Görev yapan tüm güvenlik güçlerimize görevlerinde başarı ve kolaylık diliyorum. Polis Haftası vesilesiyle aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum, ruhları şad mekanları cennet olsun” diye konuştu.
Yapılan ziyaretten dolayı büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade eden Domaniç İlçe Emniyet Amiri Adil Ahmet Köse, Belediye Başkanı Ertürk’e teşekkür etti.