Ertürk, ‘Söz verdiğimiz gibi sanayi sitemiz büyüyor’

Domaniç Küçük Sanayi Sitesinde Belediyeye ait olan arsanın ihalesinin ardından taraflar arası sözleşmeler imzalandı. İhaleyi alan firma yaz dönemine kadar faaliyete geçecek.
Geçtiğimiz günlerde ihalesi yapılan ve ihaleyi kazanan Karya Ağaç San. Tic. Ltd. Şti. firma sahibi Cavit Yakar ve Belediye arasında sözleşme imzalandı. İhaleyi alan firma yaz dönemine kadar 3 bin m2 alanda faaliyete geçecek. İlk etapta 30-35 kişi istihdam edecek.
Belediye Başkanı Sahvet Ertürk, “Özellikle göçü önlemek için göreve geldiğimiz ilk yıldan itibaren mücadele veriyoruz. İlk yılımızda Küçük sanayi sitemizin temellerini attık. Bunu esnaflarımız ile bir olarak başardık. Şimdi ise organize bir sanayi için start verdik. İnşallah bunu da başaracağız. Sanayi sitesinde Belediyemize ait alanın ihalesi yapıldıktan sonra firma sahibi Cavit Yakar ile sözleşmeleri imzaladık. Kendisi 3 bin m2 alanda mobilya işi yapacak. İlk etapta 30-35 kişi istihdam edecek. İkinci etabında ise 90-100 kişiye çıkarmayı planlıyor ve bunun için Sanayi Kooperatimizin de destek sağlaması gerekiyor. İnşallah kooperatifimizde bu konuda destek verir. Yeni iş sahamız ilçemize hayırlı olsun” dedi.